BOBRI, 7. ljubljanski festival kulturno-umetnostne vzgoje


Od 24. januarja do 8. februarja 2015


Prirediteljica festivala: Mestna občina Ljubljana; izvršni producent: Slovensko mladinsko gledališče

POSLOVILI SO SE SEDMI BOBRI


Na kulturni praznik, v nedeljo, 8. februarja, so se v Centru urbane kulture Kino Šiška s sklepno prireditvijo Koncert orkestra slovenskega otroškega občinstva in pozdravnim nagovorom župana Zorana Jankovića poslovili Bobri 2015. Sedmi festival kulturno-umetnostne vzgoje, ki je vse od 24. januarja razveseljeval otroke s svojimi brezplačnimi prireditvami, je potekal v znamenju arhitekture in oblikovanja. Večina prireditev v muzejih, galerijah, knjižnicah, gledaliških, plesnih, glasbenih in filmskih dvoranah je bila tako posvečena prav omenjenima temama. Zaključna slovesnost je bila letos nekaj posebnega, saj so glasbeniki na odru (Boštjan Gombač, Janez Dovč in Goran Krmac) prevzeli vloge dirigentov, zaigrali pa so kar otroci sami.

E-KATALOG FESTIVALA


BOBROV E-KVIZ BONTON

 

Spoštovani!

Na tej povezavi in spodaj lahko najdete anonimno anketo o Ljubljanskem festivalu kulturno-umetnostne vzgoje Bobri. Prosimo vas, da jo izpolnite. Odgovori nam bodo v pomoč pri snovanju prihodnjih festivalov. Vašega sodelovanja bomo zelo veseli in se vam zanj najlepše zahvaljujemo.


SPLETNA ANKETA 7. BOBROV


UTRINKI S 7. BOBROV

Na tej povezavi si lahko ogledate utrinke s 7. ljubljanskega festivala kulturno-umetnostne vzgoje Bobri.
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Ne strinjam se