8. ljubljanski festival kulturno-umetnostne vzgoje BOBRI


Od 23. januarja do 8. februarja 2016


Prirediteljica festivala: Mestna občina Ljubljana; izvršni producent: Slovensko mladinsko gledališče

Ljubljana leta 2016 nosi laskavi naziv Zelena prestolnica Evrope. Praznovanju se bodo s svojimi aktivnostmi pridružili tudi Bobri. Smernice, ki jim bomo sledili na 8. Bobrih so tako opozarjanje na trajnostni razvoj, preudarno ravnanje z odpadki, souporaba oziroma delitev dobrin, veščin in znanja, razvijanje občutljivosti in dovzetnosti do globalnega in lokalnega okolja, ki nas obdaja. Omenjene teme bomo mladim na festivalu predstavili skozi različne umetniške in kulturne vsebine in prakse. Vse prireditve bodo tudi tokrat brezplačne, odvijale pa se bodo po številnih ljubljanskih ustanovah in zavodih.


Več informacij o festivalskih aktivnostih bo dostopnih na novi spletni strani festivala www.bobri.si in na Bobrovi facebook strani.

 

 

E-KATALOG 8. FESTIVALA BOBRI 

PDF kataloga:pdfBobri_2016_katalog (.pdf 3.2MB)


Za vse dodatne informacije nam pišite na bobri@mladinsko-gl.si oziroma pokličite na 031 507 088, kjer vam bo Tadeja Pungerčar, vodja in koordinatorica programa, odgovorila na vse morebitne dileme oz. vprašanja.

BOBROV E-KVIZ BONTON

 

Spoštovani!

Na tej povezavi in spodaj lahko najdete anonimno anketo o Ljubljanskem festivalu kulturno-umetnostne vzgoje Bobri. Prosimo vas, da jo izpolnite. Odgovori nam bodo v pomoč pri snovanju prihodnjih festivalov. Vašega sodelovanja bomo zelo veseli in se vam zanj najlepše zahvaljujemo.


SPLETNA ANKETA 7. BOBROV


UTRINKI S 7. BOBROV

Na tej povezavi si lahko ogledate utrinke s 7. ljubljanskega festivala kulturno-umetnostne vzgoje Bobri.
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Ne strinjam se