BOBRI, 7. ljubljanski festival kulturno-umetnostne vzgoje


Od 24. januarja do 8. februarja 2015
Prirediteljica festivala: Mestna občina Ljubljana; izvršni producent: Slovensko mladinsko gledališče

V soboto, 24. januarja, bomo s predstavo Kekec v Slovenskem mladinskem gledališču otvorili festival Bobri 2015. Ker bomo v letu 2015 obeleževali 150-letnico rojstva arhitekta Maksa Fabianija, ki je pustil močan pečat na urbanistični zasnovi sodobne Ljubljane, bomo na 7. festivalu kulturno-umetnostne vzgoje raziskovali arhitekturo in oblikovanje, tako da bo večina delavnic in dogodkov v muzejih, galerijah in knjižnicah posvečena prav temu. Tudi v inštitucijah, kjer si bo moč ogledati številne gledališke, glasbene in plesne predstave ter filme, bomo prav posebno pozornost namenili vodilnima temama. Med festivalskimi dejavnostmi bodo v ospredju tiste, pri katerih otroci ne bodo le pasivni opazovalci, temveč bodo dogodek soustvarjali.

pdfBOBRI_2015_katalog (.pdf 4.2MB)  

E-KATALOG FESTIVALA

BOBROV E-KVIZ BONTON

SPLETNA ANKETA 7. BOBROV


Spoštovani!
Pred vami je anonimna anketa, ki se nanaša na ljubljanski festival kulturno-umetnostne vzgoje Bobri. Prosimo vas, da jo izpolnite. Odgovori nam bodo v pomoč pri snovanju prihodnjih festivalov. Vašega sodelovanja bomo zelo veseli in se vam zanj najlepše zahvaljujemo. Povezava: https://www.1ka.si/a/46991
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Ne strinjam se