Premiere 2013/14

 
     
 
Guillaume Apollinaire

Enajst tisoč batin

Režija: Ivan Peternelj
 
   
     
     
 
Jean Genet

Služkinji

Režija: Vinko Möderndorfer
 
   
     
     
 
Osvajanje sreče

Režija: Haris Pašović

Mednarodna koprodukcija
 
   
     
 
     
 
Andrej E. Skubic
Pavla nad prepadom
Navdihnjeno z življenjem alpinistke Pavle Jesih
Režija: Matjaž Pograjc
 
   
     
     
 

Sokrat, Slavoj in sofisti


Režija: Jure Novak
 
   
     
     
 
Dario Varga:
Zakulisje prvakov
Gledališki avtoportret

Režija: Natalija Manojlović
 
   
     
 
     
 
Veter norosti

Režija in koreografija:

Mark Tompkins
 
   
     
     
 

Srce na dlaniRežija: Marko Bulc
 
   
     
Spoštovani!

Gledališče ustvarjamo za vas. Gledališka predstava je vselej dogodek, ki ga soustvarjamo skupaj, igralci na odru in občinstvo v dvorani. Mladinsko ima že dolgo tradicijo dobrih predstav, ki jih z veseljem vabijo v druge države v Evropi in na bolj oddaljene celine. Ponosni pa smo tudi na to, da smo gledališče, ki slovi po tem, da ima dobro, zvesto občinstvo. Ko smo ob koncu letošnje sezone anketirali abonente in druge zveste obiskovalce, nam je bilo v neizmerno veselje izvedeti, da je bila večina z našimi predstavami zelo zadovoljna, poudarili pa so tudi, da so se v našem gledališču izvrstno počutili. Za abonente pogosto pripravljamo pogovore po predstavah, na katerih se občinstvo iz oči v oči sreča z ustvarjalci, predvsem z igralci, kar je zelo lepa, včasih nepozabna izkušnja tako za prve kot druge.

Da bi imeli naši abonenti, s katerimi se bomo skupaj podali v novo sezono, čim pestrejšo izbiro, smo k že uveljavljenim abonmajem dodali nekaj novih.

Vabimo vas k vpisu abonmajev. Želimo si, da bi naša nova sezona 2013/2014 pod motom »V svojo smer« postala naša skupna smer.

Uršula Cetinski,
direktorica in umetniški vodja Slovenskega mladinskega gledališča

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Ne strinjam se