9. ljubljanski festival kulturno-umetnostne vzgoje Bobri bo potekal med 21. 1. in 8. 2. 2017.


Za vse družinske gledališke, plesne in glasbene prireditve ter filme, ki bodo potekale med tednom v popoldanskih terminih ter med vikendi, bodo brezplačne vstopnice na voljo v soboto, 14. januarja, med 11.00 in 16.00 (oziroma dokler ne bodo pošle) v Festivalni dvorani na Vilharjevi 11.

Več informacij je dostopnih na festivalski spletni strani: www.bobri.si
Program festivala bo na njej objavljen v prvih dneh jaunarja.

Na devetih Bobrih, katerih osrednja tema bo večkulturnost, bomo odkrivali in raziskovali bogastvo kultur različnih dežel.
Pogovarjali se bomo o pomenu kulturne raznolikosti in bogastvu, ki ga prinaša poznavanje drugih kultur in sobivanje z njimi.
Dotaknili se bomo tem, kot so spoštovanje drugačnosti, (ne)strpnost, migracije, begunstvo. Spoznali bomo umetnike in migrante, ki prihajajo iz tujih dežel.

Prirediteljica festivala: Mestna občina Ljubljana
Izvršni producent: Slovensko mladinsko gledališče
Koproducent: Kinodvor

Za vse dodatne informacije nam pišite na bobri@mladinsko-gl.si. 


BOBROV E-KVIZ BONTON

Spoštovani!

 

Na tej povezavi in spodaj lahko najdete anonimno anketo o Ljubljanskem festivalu kulturno-umetnostne vzgoje Bobri. Prosimo vas, da jo izpolnite. Odgovori nam bodo v pomoč pri snovanju prihodnjih festivalov. Vašega sodelovanja bomo zelo veseli in se vam zanj najlepše zahvaljujemo.


SPLETNA ANKETA BOBROV

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Ne strinjam se