Premiere 2014/15

 
     
 
Neda R. Bric

Nora Gregor – skriti kontinent spomina
Režija: Neda R. Bric
 
   
     
     
 
Heroj 1.0

Avtorski projekt Uroša Kaurina in Vita Weisa
 
   
     
     
 
David Mamet

Glengarry Glen Ross

Režija: Vito Taufer
 
   
     
 
     
 
Draga Potočnjak

Vsi junaki zbrani 

Režija: Branko Potočan
 
   
     
     
 


K.A.F.K.A.

Režija: Matjaž Pograjc
 
   
     
     
 
Jean Genet

Balkon

Režija: Diego de Brea
 
   
     
 
     
 


Fašenk!

Zamisel in izvedba: Barbara Kukovec
 
   
     
Spoštovani!

Gledališče ustvarjamo za vas. Gledališka predstava je vselej dogodek, ki ga soustvarjamo skupaj, igralci na odru in občinstvo v dvorani. Mladinsko ima že dolgo tradicijo dobrih predstav, ki jih z veseljem vabijo v druge države v Evropi in na bolj oddaljene celine. Ponosni pa smo tudi na to, da smo gledališče, ki slovi po tem, da ima dobro, zvesto občinstvo. Ko smo ob koncu letošnje sezone anketirali abonente in druge zveste obiskovalce, nam je bilo v neizmerno veselje izvedeti, da je bila večina z našimi predstavami zelo zadovoljna, poudarili pa so tudi, da so se v našem gledališču izvrstno počutili. Za abonente pogosto pripravljamo pogovore po predstavah, na katerih se občinstvo iz oči v oči sreča z ustvarjalci, predvsem z igralci, kar je zelo lepa, včasih nepozabna izkušnja tako za prve kot druge.

Da bi imeli naši abonenti, s katerimi se bomo skupaj podali v novo sezono, čim pestrejšo izbiro, smo k že uveljavljenim abonmajem dodali nekaj novih.

Vabimo vas k vpisu abonmajev. Želimo si, da bi naša nova sezona 2014/2015 pod motom »Kdo so naši heroji?« postala naša skupna smer.

Uršula Cetinski,
direktorica in umetniški vodja Slovenskega mladinskega gledališča

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Ne strinjam se